top of page

Látogatói és részvételi szabályok

Mindenki számra zavartalan és biztonságos rendezvényen való részvétel érdekében, kérjük tanulmányozd a lenti rendezvényszabályzatunkat és térképet.

Látogató belépési joga és kötelezettsége:

A pénteki, szombati és vasárnapi rendezvénynapok térképen meghatározott részei belépőjegy nélkül díjmentesen látogathatók mindenki számára, azonban a rendezvény területére való belépés, gyalogosan kizárólag a Repülőtéri főbejáraton történhet.   

 

A beléptető zónakapuknál információspontot üzemeltetünk, ahol a belépést ellenőrízzük. A szervező a beléptetés jogát fentartja.

 

Figyelem! A rendezvényen 18 év  alatti személyek csak felnőtt kíséretében vehetnek részt.

Az AEROfest Repülőnapok látogatója a repülőtér területére való belépéssel egyidejülegy  elfogadja, hogy a rendezvény részvételi szabályzatát, és az abban foglaltakat maradéktalanul betartja. A látogató tudomásul veszi, hogy a rendezvény ideje alatt esetenként olyan zónákban tartózkodhat, ahol róla kép, videófelvétel  készülhet.

A rendezvény egész területére TILOS bevinni szeszes italt, kábítószert, lőfegyvert, lőszert, robbanószert, szúró- vagy vágóeszközt, a közbiztonságra, valamint a rendezvény rendjére és a repülés biztonságára veszélyes egyéb tárgyat, 15 liternél nagyobb űrméretű hűtőládát, esernyőt, napernyőt, széket, kerékpárt, (elektromos) rollert, segway-t vagy bármilyen hasonló eszközt, háziállatot, pilóta nélküli légijárművet, lézeres mutatóeszközt, tűzveszélyes anyagot, gázpalackot.

Az eseményre látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényt az időjárás nagy mértékben befolyásolhatja, valamint a rendezvény szervezője a programváltoztatás jogát fenntartja.

A részvételi szabályzat megtalálható a rendezvény honlapján (www.aerofest.info), valamint a beléptető pontoknál kifüggesztett anyagokon.

 

A rendezvény beléptetési és egyéb pontjain az AEROFEST CREW / AEROFEST STAFF feliratú megkülönböztetett öltözetet viselő személyzet segítsége kérhető!

21

A pénteki napon 12.00- 21.00 óra között a szombati és vasárnapi napon pedig 09.00 és 20.00 óra között várjuk látványos, hangos légibemutatókkal, sétarepülési lehetőségekkel és színes családi programokkal az érdeklődőket.

A repülőtér melletti útszakaszokon kialakuló forgalmi dugó elkerülése érdekében a beléptető pontokat és a kijelölt parkolózónákat már 08.00 órától nyitjuk. A beléptetés alatt és a gépjárművek pakolása közben minden látogatótól türelmet és higgadt magatartást, valamint a közlekedésre és rendezvényre vonatkozó általános szabályok betartását kéri a szervező.

bottom of page