top of page

Látogatói és részvételi szabályok

Mindenki számra zavartalan és biztonságos szórakozás érdekében, kérjük vedd figyelembe az alábbi hasznos információkat

Térkép és parkolási szabályzat letöltése

Látogató belépési joga és kötelezettsége:

A péntek, szombati és vasárnapi rendezvénynapok térképen meghatározott részei belépőjegy nélkül díjmentesen látogathatók mindenki számára, azonban a rendezvény területére való belépés, kizárólag a Repülőtéri főbejáraton történhet.   A beléptető zónakapuknál információspontokon kapott karszalagot felhelyezve tartózkodhat a rendezvény területén és veheti igénybe az ott kínált egyéb szolgáltatásokat.

 

Figyelem a karszalag használata a rendezvény teljes ideje alatt kötelező minden látogató számára! Karszalag hiányában a szervező semmilyen felelősséget nem vállal!  A rendezvényen 18 éven alatti személyek csak felnőtt kíséretében vehetnek részt!

A karszalag átvételével és felhasználásával az eseményen résztvevő elfogadja, hogy a rendezvény részvételi szabályzatát, és az abban foglaltakat betartja. A látogató tudomásul veszi, hogy a rendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

A rendezvény egész területére TILOS bevinni szeszes italt, kábítószert, lőfegyvert, lőszert, robbanószert, szúró- vagy vágóeszközt, a közbiztonságra, valamint a rendezvény rendjére és a repülés biztonságára veszélyes egyéb tárgyat, 25 liternél nagyobb űrméretű hűtőládát, esernyőt, napernyőt, széket, kerékpárt, (elektromos) rollert, segway-t vagy bármilyen hasonló eszközt, háziállatot, pilóta nélküli légijárművet, lézeres mutatóeszközt, tűzveszélyes anyagot, gázpalackot.

Az eseményre látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényt az időjárás nagy mértékben befolyásolhatja, valamint a rendezvény szervezője a programváltoztatás jogát fenntartja.

A részvételi szabályzat megtalálható a rendezvény honlapján (www.aerofest.info), valamint a beléptető pontoknál kifüggesztett táblákon és a karszalagokon található QR kódot beolvasva az okostelefon kamerájával.

 

A rendezvény beléptetési és egyéb pontjain az AEROFEST CREW / AEROFEST STAFF feliratú megkülönböztetett öltözetet viselő személyzet segítsége kérhető!

 

A felhelyezett, sérülésmentes karszalag egyszeri belépésre jogosít. A pénteki napon 12.00- 20.00 óra között a szombati és vasárnapi napon pedig 09.00 és 20.00 óra között várjuk látványos, hangos légibemutatókkal, sétarepülési lehetőségekkel és színes családi programokkal az érdeklődőket.

A tumultus elkerülése érdekében a beléptető pontokat és a kijelölt parkolózónákat már 08.00 órától nyitjuk. A beléptetés, pakolás és a rendezvényen tartózkodás közben minden látogatótól türelmet és higgadt magatartást, valamint a közlekedésre és rendezvényre vonatkozó általános szabályok betartását kéri a szervező.

bottom of page