top of page

Rendezvény részvételi  szabályzat

Mindenki számra zavartalan és biztonságos szórakozás érdekében, kérjük vedd figyelembe az alábbi hasznos információkat

Látogató belépési joga kötelezettsége:

A péntek, szombati és vasárnapi rendezvénynapok belépőjegy nélkül díjmentesen látogathatók mindenki számára, azonban a rendezvény területére való belépés, kizárólag a Repülőtéri főbejáraton történhet, ahol a beléptető információsponton kapott karszalagot felhelyezve tartózkodhat a rendezvény területén és veheti igénybe az ott kínált egyéb szolgáltatásokat. Figyelem a karszalag használata a teljes rendezvény ideje alatt kötelező minden látogató számára! Karszalag hiányában a szervező semmilyen felelősséget nem vállal!  A rendezvényen 18 éven alatti személyek csak felnőtt kíséretében vehetnek részt!

A karszalag átvételével és felhasználásával az eseményen résztvevő elfogadja, hogy a rendezvény részvételi szabályzatát, és az abban foglaltakat betartja. A látogató tudomásul veszi, hogy a rendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

A rendezvény egész területére TILOS bevinni szeszes italt, kábítószert, lőfegyvert, lőszert, robbanószert, szúró- vagy vágóeszközt, a közbiztonságra, valamint a rendezvény rendjére és a repülés biztonságára veszélyes egyéb tárgyat, 25 liternél nagyobb űrméretű hűtőládát, esernyőt, napernyőt, széket, kerékpárt, (elektromos) rollert, segway-t vagy bármilyen hasonló eszközt, háziállatot, pilóta nélküli légijárművet, lézeres mutatóeszközt, tűzveszélyes anyagot, gázpalackot.

Az eseményre látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényt az időjárás nagy mértékben befolyásolhatja, valamint az Aeroclub Hajdúszoboszló SE a rendezvény szervezője a programváltoztatás jogát fenntartja.

A részvételi szabályzat megtalálható a rendezvény honlapján (www.aerofest.info/hazirend), valamint a beléptető pontoknál kifüggesztett táblákon és a karszalagokon található QR kódot beolvasva az okostelefon kamerájával.

 

A rendezvény beléptetési és egyéb pontjain az AEROFEST CREW / AEROFEST STAFF feliratú megkülönböztetett öltözetet viselő személyzet segítsége kérhető!

 

A felhelyezett, sérülésmentes karszalag egyszeri belépésre jogosít. A pénteki napon 13.00- 20.00 óra között a szombati és vasárnapi napon pedig 09.00 és 20.00 óra között várjuk látványos, hangos légibemutatókkal, sétarepülési lehetőségekkel és színes családi programokkal az érdeklődőket.

A tumultus elkerülése érdekében a beléptető pontokat és a kijelölt parkolózónákat már 08.00 órától nyitjuk. A beléptetés, pakolás és a rendezvényen tartózkodás közben minden látogatótól türelmet és higgadt magatartást, valamint a közlekedésre és rendezvényre vonatkozó általános szabályok betartását kéri a szervező.

Légijárművek megközelítése:

Tűzvédelmi szabályzat:

Baleset védelmi szabályzat:

Rendezvény térkép

Töltsd le a rendezvénytérképet és biztonsági szabályzatot.

Helyszín

Cím: 4200 Hajdúszoboszló

Repülőtér 1

I. Kapu csak gyalogos bejárat-Böszörményi út  - Huba utca sarok GPS: 47.454758, 21.392330

 

II. Kapu szgk parkoló bejárat-Böszörményi út uszodaparkolóval szemben GPS: 47.457000, 21.395004

 

III. Kapu szgk parkoló bejárat - Böszörményi út Go-Kart pálya bejárata GPS: 47.459073, 21.397577

IV. Kapu gazdasági bejárat - CSAK SZEMÉLYZET RÉSZÉRE HASZNÁLHATÓ GKI - Huba utca 12. 

GPS: 47.455017, 21.389916

bottom of page